Scoren met zoekwoorden en content

Hoger scoren met zoekwoorden en content

Hoger scoren en betere conversie

Hoger in Google door SEO (zoekmachine optimalisatie) van de website en bovenaan in de zoekresultaten geeft naast een betere vindbaarheid nog niet de beste conversie. Conversie betekent reacties van bezoekers op uw website door klikken van bezoekers op links voor bijvoorbeeld info aanvraag. Bijkomend voordeel van een betere conversie is dat u uw prospects beter leer kennen.

Hoger ranken in Google met de juiste zoekwoorden

Hoog in Google ranken of zelfs bovenaan in de zoekresultaten bij Goole start met een SEO traject. SEO begint met zoeken en vinden van de juiste zoekwoorden. De ranking van uw pagina’s in de zoekresultaten van de Google zoekmachine is de eerste stap naar meer klikken op een pagina. Het vinden van de juiste zoekwoorden is lastig maar cruciaal voor goede zoekresultaten.

Goede content is de basis om hoog te scoren bij Google 

Goede content is naast hoger ranken ook de basis voor verbeterde conversie (de reactie van bezoekers door het klikken op de links op uw pagina). Met goede content scoort u beter in Google en met de beste inhoud van uw pagina'sheeft u ook de beste conversie.

Internet marketing is afhankelijk van zowel een hoge plaats bij Google als van een hoge conversiegraad. Internet marketing werkt alleen als uw pagina’s worden gezien.